Hírek

Arany karkötő ami odavonzza a tekintetet

2016.08.18 13:35

Arany karkötő ami odavonzza a tekintetet

 

Az arany karkötő nemcsak csillogásával vonzza oda a tekintetet, hanem azzal is, hogy kiemeli egy női kéz szépségét. Ehhez nem kell tökéletesen kinézni, nem kell hamvas és hiba nélküli kéz, elég a nőies, de mégis elegáns stílus. Egy jól megválasztott arany karkötő ezt tudja garantálni. A szépség egy állapot, a stílus és csinosság sokkal fontosabb, mert ez fejleszthető és ez mutatja meg, hogy egy nő mennyire nő, mennyit tud kihozni magából. A stílus a kis kiegészítőktől is nagyban függ. Az arany karkötő ilyen kis apróság, rafinéria.

 

Az elegancia érdeme

 

Az elegancia egy nő egyik legfontosabb tulajdonsága. Sajnos korunkban - főleg a bulvármédia és trash realityk hatására - egyre elterjedtebb, hogy a nők szexuális tárgyként próbálják magukat eladni, így szeretnének vonzóak lenni. Ebben a világban a közönségesség és az érzékiség egybemosódott, pedig a valóságban ez két különálló dolog.

 

A stílusos elegancia sokkal érzékibb, nőiesebb és szexisebb, mint a harsányság. Ez már elsőre látszik egy nőn, több összetevőből áll. Ezek között ott van a viselkedés és természetesen az öltözködés is, aminek szerves részei az ékszerek. Mint például az arany karkötő. Egy kéz és a csukló olyan testrész, amiből az első pillantásra lehet látni, hogy női vagy férfi, ezért kiemelt jelentősége van. Meghatározza a nőiességet, ráadásul nem harsány vagy közönséges módon. Ezért érdemes arany karkötővel hangsúlyozni szépségét, kecses női voltát. (Egy női kéz kiemelése ugyanúgy a nemi jelleget hangsúlyozza, mint például egy mély dekoltázs, csak nem olyan kihívó, hanem finoman nőies.)

 

Ráadásul az arany karkötő sohasem megy ki a divatból. Ezt azért merem ilyen határozottan kijelenteni, mert ez a nemesfém már évezredek óta a legkeresettebb, legnépszerűbb ékszer alapanyag. Ha az arany karkötő eddig nem vesztette el aktualitását, trendi mivoltát, akkor már ezentúl sem nagyon fogja.

 

Az arany karkötő már az ókori társadalomban is jelen volt, nemcsak mint ékszer, hanem mint fizetőeszköz. Az arany megjelenése óta a legbiztonságosabb valuta volt, az országok máig aranytaartalékukkal fedezik a forgalomban lévő pénzt. Az arany értéket jelent! Az arany karkötő is értéket jelent, nemcsak anyagi értelemben, hanem nőiességben és vonzerőben is.