Hírek

14
Febr

Az arany jótékony hatása a szervezetre!

09
Febr

Donald Trump hatása a tőzsdére. Mibe érdemes ezután befektetni?

02
Dec

Aranyat eljegyzésre

Amikor megszületik a nagy elhatározás, hogy megkéred a kedvesed, rögtön felmerül számos kérdés. Milyen legyen a jegygyűrű? Ezüst, arany vagy fehérarany? Mennyibe kerüljön? Most néhány jó tanáccsal szeretnénk szolgálni a szerelmes szívű Uraknak, hogy igazán csodálatos legyen az a nagy pillanat.

 

Ezüst, arany, vagy fehérarany?

A tradíciók azt mutatják, és mi is azt javasoljuk, hogy arany ékszert válassz. Ennek az az oka, hogy időt állóbb és kevesebb gondozást igényel, mint sz ezüst (nem oxidálódik). Mivel most olyan ékszert készülsz kiválasztani, amit a kedvesed egy életen át hord majd, fontos figyelembe venned a praktikus tényezőket is. Bár már hatalmas a választék mind arany mind forma tekintetében, mi úgy gondoljuk, van  amiben érdemes a tradíciókat követni. Amennyiben a párod nem kedveli az arany ékszereket a fehérarany lehet a számodra megfelelő választás.

 

Mennyibe kerüljön?

 

Az arany a drágábbik nemesfém, az ezüsttel szemben mégis inkább az aranyat javasoljuk erre a nagy alkalomra. Az árnak főként a pénztárcád szabhat határt, hiszen már néhány 10 ezer forintért nagyon szép darabokat kaphatsz és innentől felfelé a határ a csillagos ég. Azt azonban ne feledd, hogy nem az ára fogja meghatározni a kedvesed válaszát, viszont időt álló darabot kell választanod. Így mi azt tanácsoljuk, hogy a pénztárcádhoz mérten egy közép árkategóriás darabot válassz, amely nem túldíszített. Itt képbe jön a praktikusság kérdése is, mert ennek a gyűrűnek a kemény hétköznapokban is meg kell állnia a helyét.

 

Köveset vagy ne?

 

A gyűrű anyagára már olvashattál tőlünk jó tanácsot, most a formájáról ejtenénk néhány szót. A hagyományok szerint köves gyűrű dukál az eljegyzésre, ezt a hölgyek vágyálmai is alátámasztják. :) Kérdezd meg 10 női ismerősöd 9 biztosan azt mondja majd, hogy köves eljegyzési gyűrűt szeretne.

Persze az a legjobb, ha a párod ízlését veszed elsősorban figyelembe, de ha még kiindulási pontod sincs, akkor a tanácsaink segíthetnek elindulni valamerre. Jó keresgélést és sok boldogságot kívánunk! :)