Hírek

Szalagavató

2016.11.21 10:22

A szalagavató

A szalagavató az az esemény, amit szinte minden középiskolás - főleg a lányok :) - izgatottan vár. Te emlékszel még milyen volt? Milyen jók voltak a táncpróbák? Milyen izgatottan választottad ki a ruhád? Pont ilyen nagy élmény a most ballagók számára is.

 

Tudod, hogy teheted még emlékezetesebbé? Egy csodaszép ékszerrel. Bár inkább csak vidéken szokás a szalagavató alkalmából megajándékozni a diákot, mégis úgy gondoljuk, ez egy nagyon szép emlék lehet egy életen át. Mivel hamarosan közeleg a ballagás is, ahol szintén illik ajándékozni, így a szalagavatóra inkább egy közepes értékű, de időt álló darabot javasolnánk.

 

Lányoknak jó lehet egy gyűrű vagy fülbevaló, fiúknak pedig egy karkötő vagy egy medál. Az ajándék értéke természetesen függ attól is, hogy milyen a viszonyod az illetővel, a közelebbi hozzátartozók általában értékesebb, míg a távolabbiak kisebb ékszerekkel szokták meglepni Őket.

 

Te is szeretnél hozzájárulni az esemény csillogásához? Válassz egy a lány ruhájához illő ékszert, amit viselhet a szalagavatóján, így Te is részese lehetsz az élete egyik legfontosabb pillanatának. Persze a fiúkról se feledkezzünk meg. Számukra is találsz egy kisebb értékű kiegíszítőt, amivel növelheted az est fényét. Nézz szét webáruházunkban vagy látogass el üzleteink egyikébe, ahol az eladóink szívesen ellátnak továbbio jó tanácsokkal.