Hírek

Mi a trendi és divatos ékszer?

2016.05.27 10:12

Mi a trendi és divatos ékszer?

Sokan kérdezik tőlünk, hogy mi a divat az ékszerek terén? A divat folyamatosan változik, és minden korosztály számára mást jelent. Ami örök, hogy az arany ékszerek mindig szimbolizálták a jólétet, gazdagságot, és az utóbbi időben az elegáns kifinomult stílust is lehet vele közölni környezetünkkel!

Olyan széles a választék fazonok, szélesség és színek terén, hogy bátran ki lehet vele fejezni stílusunkat! PRÓBÁRA FEL!

Nyáron jobban előtérbe kerülnek az ékszereink, melyek könnyen kivillannak a ruha alól. A sportos életet élők szívesebben hordanak kényelmesebb, mégis feltűnőbb darabokat, melyek modernebb, mattított, vagy fehér arannyal kombinált fazonok. Az elegánsabb, nőiesebb öltözködést megkövetelő esetleg dresszkódex előírással rendelkező munkahelyen dolgozók inkább a filigrán, vékonyabb, esetleg nemesebb gyöngy vagy brill ékesítésű ékszereket kedvelik a mindennapok során.

Természetesen a klasszikus button foglalatok és klasszikus karikagyűrű fazonok soha nem mennek ki a divatból.

Az apróköves csillogó-villogó ékszerek most széles körben elterjedtek, vevőink visszajelzéséből halljuk, nagy sikert aratnak a fiatalabb és idősebb hölgyek egyaránt. A csillogás a fiatalokat üdévé, az idősebbeket fiatalosabbá varázsolja! Természetesen ezek az ékszerek nem mosogatásra valók! Óvni kell őket, de meghálálják a gondoskodást. Szinte minden alkalomhoz tökéletes kiegészítő lehet!

 

Férfi vásárlóink sokszor választanak (és itt jegyzem meg, nagyon jó érzékkel!) fülbevalókat kedvesüknek, ha a gyűrű mérettel nincsenek tisztában. Nyakláncok és karláncok terén is nagyon ügyesen eltalálják  kedvesük izlésének megfelelő fazont! Hiszen ki ismerhet bennünket Nőket jobban, mint a hozzánk legközelebb álló FÉRFI! :) Nyugodtan bízzunk ízlésükben, hiszen a meglepetés ereje hatalmas hatással van mindenkire, és egy ékszerdoboz kicsomagolásának izgalma semmivel nem tud felérni! IGAZ HÖLGYEIM? Tehát minden kedves Férfi vásárlónknak csak ajánlani tudom, hogy BÍZZON MEGÉRZÉSEIBEN! A hatás garantáltan nem marad el!

 

Fiatalabb vásárlóink a medálokat is előnyben részesítik. Egy jól megválasztott nyakláncon egy-egy medál csodákra képes! Teljesen más nyakéknek néz ki egy horoszkópos, vagy egy köves elegánsabb medállal ugyan az a lánc! Így sokan csak egy medált cserélnek le nyakukban, és máris megváltozik az egész összhatás! Ezt felismerve a mai trendet követve kis ráfordítással kreatívan tudjuk kifejezni hangulatunkat, vagy csak az eseményhez igazítjuk divatosan külsőnket!

 

Így hát mindenkinek ajánljuk, hogy nézzenek szét kínálatunkban, és bontakoztassák ki egyedi stílusukat az ékszerek kombinálásával! :) 

Ha bármiben kérdésük van, vagy tanácsot szeretnének kérni, keressenek bátran, írjanak emailt, hívjanak telefonon, vagy facebook Kincses Plusz Ékszerház oldalunkon is üzenhetnek! Várjuk Önöket szeretettel, profi csapatunk készséggel segít mindenben!