Hírek

Mi az amitől kiemelkedünk a többi WEBSHOP közül?

2016.05.31 18:40

-  17 éve nyitottuk első ékszerüzletünket és zálogházunk, így nagy tapasztalattal rendelkezünk az ékszerpiacon, és az Ügyfelek igényeinek megfelelően rugalmasan, és a trendeknek megfelelően tudjuk kialakítani árukészletünket!

 

- Célunk, hogy  megmutathassuk, lehet személyesebben is vásárolni online. Ezért nálunk bármikor felteheti kérdéseit facebook oldalunkon, vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon, illetve SZEMÉLYESEN is négy üzletünkben.

 

- Az ország négy különböző városában vannak ékszerüzleteink és zálogházaink: Kecskeméten, Kiskunlacházán, Törökszentmiklóson és Kisújszálláson. Így személyesen meggyőződhet róla, hogy valóban megbízható, hosszú évek óta több ezer vásárlót kiszolgáló cégcsoporttal áll kapcsolatban.

 

+ PLUSZ lehetőség, ha az online webshopunkban megrendelt ékszert szeretné megnézni, megpróbálni vásárlás előtt, NÁLUNK MEGTEHETI! Mert kérheti SZEMÉLYES ÁTVÉTELÉT az ékszernek, mely során meghatározza a megjegyzésben melyik ékszerüzletünkben szeretné átvenni személyesen az ékszert. Így felpróbálhatja mielőtt megvásárolja, és ha a kirakatban talál egy mégszebbet, semmi akadálya hogy inkább azt vásáolja meg! :)

 

Várjuk szeretettel ONLINE és SZEMÉLYESEN is! Mert a választás lehetőségét Önre bízzuk!